Yayın Akışı

Canlı Radyo

Hemen Dinle

SOHBET

ANDROİD

Son Yorumlar

    Gökhan Türkmen: “Olmadı”

    admin     19-10-18     Genel, Haber     992 Defa Okundu

    Gökhan Türkmen, hafızalarımıza kazınan “Sessiz” albümünün 6. video klibini “Olmadı” isimli sevilen şarkısına çekti. Söz ve müziği Aytaç Özgümüş’e, düzenlemesi ise Aytaç Özgümüş ve Serkan Ölçer’e ait olan “Olmadı”nın video klibi, sahneleri ve yenilikçi tarzıyla yine dikkatleri üzerine çekecek.

    Albümün beşinci video klip çalışması olan “Olsun” şarkısının klibinin devamı niteliğinde çekilen “Olmadı”nın klip yönetmenliğini Murat Joker üstlendi.

    Geçmişten bazı kesitlerin ve Gökhan Türkmen’in yakın ve uzak plan görüntülerinin yer aldığı klipte, sanatçının doğal hallerinin dışında yenilenen tarzı da beğeni toplayacak.

    Bu yazımızı beğendiyseniz, bu kategoride yer alan Aslızen: "HAYAT" başlıklı bir önceki yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

    Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?


    Biz Kimiz?

    Dünya genelindeki milyonlarca üyemiz ile sohbet.com ekibi olarak bu sene de zirvedeyiz. Kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir, görüntülü ve sesli sohbet ederek hayatınızda renkli anlar yaşabilirsiniz. Kameralı sohbetin yanı sıra, sesli, görüntülü veya yazılı olarak ta sohbet yapabilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Binlerce özel dostluğun başladığı adres Sohbet.com Seviyeli ve görüntülü sohbet için doğru adrestesiniz. Dünya genelindeki milyonlarca üyemiz ile Gece34.com ekibi olarak bu sene de zirvedeyiz. Kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir, görüntülü ve sesli sohbet ederek hayatınızda renkli anlar yaşabilirsiniz. Kameralı sohbetin yanı sıra, sesli, görüntülü veya yazılı olarak ta sohbet yapabilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Binlerce özel dostluğun başladığı adres...