Yayın Akışı

Canlı Radyo

Hemen Dinle

SOHBET

ANDROİD

Son Yorumlar

    VEGA’dan “Delinin Yıldızı (Deluxe)

    admin     19-10-18     Albümler     946 Defa Okundu

    Deniz Özbey ve Tuğrul Akyüz’den oluşan Vega, özel versiyonların yer aldığı ve yalnızca dijital müzik servislerde yayınlanan “Delinin Yıldızı” albümünün Deluxe versiyonunu GRGDN Müzik etiketiyle dinleyicileriyle buluşturdu!

    “Delinin Yıldızı albümünü” CD/Dijital formatların yanı sıra, kısa süre önce plak (LP) formatında sınırlı sayıda yayınlayan ve plak satış listelerinde 1 numara olan Vega, müzikseverlerden ve köşe yazarlarından tam not almıştı. Grup, “Delinin Yıldızı” albümüyle halen, dijital müzik platformlarında en çok dinlenen & indirilenler listesinde.

    “Delinin Yıldızı” albümünün Deluxe versiyonunda grubun gitaristi Tuğrul Akyüz remixlerinin yanı sıra; Emre Yönter, Tan Atalar, Armagedon Turk (Orkun Tunç) & Erdem Helvacıoğlu ve grubun uzun yıllardır prodüktörlüğünü üstlenen Serkan Hökenek yer alıyor.

    “Delinin Yıldızı (Deluxe)” şimdi tüm dijital platformlarda!

    Vega’nın önümüzdeki güncel konser programı şöyle;

    20 Ekim 2018: If Performance Hall Ankara
    26 Ekim 2018: 6:45 Çanakkale
    27 Ekim 2018: 6:45 KK Bornova İzmir
    2 Kasım 2018: Sanat Performance Açıkhava Sahnesi
    1 Şubat 2019: Holly Stone Performance Hall Antalya

    Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?


    Biz Kimiz?

    Dünya genelindeki milyonlarca üyemiz ile sohbet.com ekibi olarak bu sene de zirvedeyiz. Kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir, görüntülü ve sesli sohbet ederek hayatınızda renkli anlar yaşabilirsiniz. Kameralı sohbetin yanı sıra, sesli, görüntülü veya yazılı olarak ta sohbet yapabilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Binlerce özel dostluğun başladığı adres Sohbet.com Seviyeli ve görüntülü sohbet için doğru adrestesiniz. Dünya genelindeki milyonlarca üyemiz ile Gece34.com ekibi olarak bu sene de zirvedeyiz. Kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir, görüntülü ve sesli sohbet ederek hayatınızda renkli anlar yaşabilirsiniz. Kameralı sohbetin yanı sıra, sesli, görüntülü veya yazılı olarak ta sohbet yapabilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Binlerce özel dostluğun başladığı adres...